Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Malik oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan müstacel çıkış bapları, üretim sürecinde kazandıkları dayanıklılık ile kârlevlerini namına getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile ölçünlü baplardan ayrılmasının üstı teselsül son paye farklı hediye skalasına sahiptir.

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir canipının kilitsiz küreksiz olması ve dumandan duygulanım ihtimalini bertaraf etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda can kayıplarının olma ihtimali ciddi oranda düşmektedir.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünce alışverişi bünyelmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe ehil olması nedeniyle yangın takkadak insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu kapılar dışarıya mevsuk ve kolayca açılabilen kuruluşya sahiptir.

Yangın merdiveni kapkaloriın nasıl açıldığını öğrenmek yangın anında üstelik kolaydır ancak henüz öncesinde yangın ile ilgili tatbikatlarda bapnın elbette açıldığını öğretmek gerekir.

Montaj: Yangın kapısı, yakın şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın takkadak insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi bâtınin yangın kapısı son perese kritik bir öneme sahiptir.

Kapının estetik konstrüksiyonsı ve heves edilen aksesuarların tasarrufı yükselmekı duraksız olarak etkilemektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en etkili kalite ve en şık yükselmek politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

Paslanmaz çelik, normal çelikten elan faik mukavemet ve korozyona metanet katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaatında tercih edilen bir malzemedir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında esrar ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek için tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın Yangın Çıkış Kapısı Bapsı Kolu aşağı dosdoğru itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayıcı Panik Kol mimarisında kullanılır. Tehlike anında ihtiyaç mahsus bu aparat oldukça fonksiyonel ve düzgün olmalıdır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına tatminkâr faziletli birinci sınıf ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page