5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Düşünce hassaten yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması müstelzim içtima noktaları kabilinden dış unsurları da belirtmelidir.

Bu sebeple çatı ortamında rastgele bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim kapılar, yapı ile dış mekanı sağlam şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emin alana geçişini önler. Elan detaylı ele kırmızıındığında yangın kapısı özellikleri beyninde;

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli başlı bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Panik kolu olmalıdır: Müstacel çıkış bapları, ürkü koluna mevla olmalıdır. Bu, kapının hızlı ve palas bir şekilde açılmasını katkısızlar ve insanoğluın evgin durumlarda güvenli bir şekilde tahliye edilmesini kolaylaştırır.

Yangın merdiven kapkaloriın en besbelli özelliklerinden bir başkası bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında bitirme merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın merdiveni kapısının haricen açılmamasının öbür bir önemli sebebi de rastgele bir uğruluk vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları karınin kolayca açılabilmektedir.

Antrparantez geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve hizmet alışverişlemleri esnasında kullanıcılara güvenilir kolaylık sağlamlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında kıymettar bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Geniş olmalıdır: Acil çıkış bapları, yekten zait insanoğlunun serica çıkış yapabilmesi yürekin yeterince geniş olmalıdır. Bu da kapının açılmasının hızlı ve kolaylık olması medlulına hasılat.

Montaj sürecinde yol olarak tüm kurallara uygun şekilde yerleştirilen vahit kanatlı yangın kapısı, dışarı selim açılacak şekilde kullanılır.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten elan mürtefi mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı özümlemeında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve muhit şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Ayrıca, sertifikalı yangın bapsı fiyatları farklıdır. Bununla omuz omuza işlem adımları alelumum şunları bâtınerir:

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Yönetmelik hassaten yangın merdivenlerinin devir süresince konulevsel kalmasını ve emniyet standartlarına makul olmasını çıkarmak kucakin bakım ve teftiş gerekliliklerini bile ele tuzakır. çizgi inceliklar arasında, emniyetli ve mahsuldar bir tahliye sürecini kolaylaştırmak dâhilin net tabelalar, kifayetli tenvir ve Yangın kapısı istanbul engelsiz yollar dâhilin gereklilikler durum allıkır.

Report this wiki page